VIERAIDEN SALAISUUDET

UusimmatTykätyimmät

Pimeä Yyteri ja revontulet

Pimeä Yyteri ja revontulet

Lumeton ja jäätävän kylmä kevätpäivä vuonna 2015. Tai pikemminkin puhutaan yöstä. Ei siis mitään syytä lähteä Yyteriin, eihän? Väärin. Ensinnäkin tunnelma vain tähtaivaan valaisemien dyynien katveessa kävellessä on maaginen, ja jos lisäksi samaan ajankohtaan osuu voimakkain revontulimyrsky vuosikausiin, nousee tunnelma potenssiin kymmenen. Ei huano.

24.2.2018 – jarnoky

All therapy you need

Porissa asuessamme meillä oli ystäväni kanssa tapana mennä Yyteriin kahvitermarin ja viltin kanssa, kun oli huolia tai murheita. Matkalla yyteriin kuuntelimme autossa kaikki suosikkibiisimme, eikä matkan kesto haitannut ollenkaan. Ja maailma oli kotiin tullessa paljon parempi paikka<3

26.2.2018 – Ainaporilainen

Yöuinnit

Lähdettiin usein nuorempana yöllä salaa yyteriin uimaan. Mopoauto piti työntää käynnistämättä tien päähän asti ja takaisin kotiin tullessa sammuttaa jo tien päässä, etteivät vanhemmat herää. Eivät muuten heränneet!

26.2.2018 – Nuari

Sukat grillissä

Mentiin kaverin kaa pulkkamäkeen, iskä vei ja oli sit tulossa myöhemmin hakemaankin. Meillä oli kaverin kanssa eväspussit repussa ja pulkat matkassa. Päivä sujui rattoisasti. Pulkkailtiin menemään ja syötiin eväät. Sitten alkoi tulla vähän tylsää. Laskettiin sitten pulkkamäkeä väärään suuntaan tahallaan, sinne ryteikköön. Mentiin puita päin. Sitte tuli kylmä. Etittiin grilli. Ei ollu mitään mitä polttaa. Sukat, nehän vois palaa. Heitettiin siis kummankin sukat grilliin ja poltettiin ne.

23.2.2018 – Sonja

Aamuöinen naku-uinti Yyterissä

Yyteriin liittyy monia hyviä muistoja, yksi niistä teinivuosiltani (-06).Olimme vuokranneet mökin ystävän syntymäpäivää varten keskellä kesää, ja juhlimme isolla porukalla. Päätimme jossain kohtaa yötä suunnata saunomaan rantasaunaan ja vaikka sauna oli kohtalaisen pieni, niin meitä oli siellä paljon. Auringon noustessa juoksimme mereen, kaikki ilman rihman kiertämää. Se vapauden tunne! Pyyhkeitä ei ollut, joten saunatilan verhot kuivasivat meidät kaikki. Kotiin palattiin liftaten aamukuudelta.

23.2.2018 – Kaffepannu

Kakkaa päässä

Muistan, kun oltiin lapsena Yyterissä ja lokki kakkasi päähäni. Äiti sitten roikotti minua jaloista veden päällä ja huljutteli kakkaa hiuksistani. Muuten oli kyllä oikein mukava loma.

25.2.2018 – Hippuu

SANA VAPAA KUIN MERI

Jaa oma tarinasi Yyteristä. Se voi olla iloinen hetki, ikimuistoinen retki tai omituinen kommellus, josta et ehkä kertoisi äidillesi tai toivoisi nimeäsi siihen yhdistettävän. Ei väkisin tarvitse skandaaleja keksiä – aika monelle sekin on yllättävää, että Yyteristä löytyy Pohjoismaiden pisin yhtenäinen rantaviiva.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Mistä tässä on kyse?

Yyterin salaisuudet on blogi Yyterin kehittämisen eri vaiheista. Siinä pyritään kertomaan mitä milloinkin on meneillään, sekä antaa vastauksia mieliä askarruttaviin kysymyksiin. Blogia ylläpitää Yyterin kehittämistä koordinoiva Porin kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikkö. Kirjoittajina toimivat pääasiassa yksikön päällikkö Anna Kyhä-Mantere ja markkinointiasiantuntija Tiina Lehtonen. Kommenteissa pyrkikäämme asiallisuuteen. Eri mieltä saa olla, mutta hyvässä hengessä. Asiattomat kommentit poistamme.

Ai niin. Nimestä. Yyterin salaisuudet luotiin kun keräsimme ihmisten salaisuuksia ja muistoja Yyteristä. Nyt se saa uuden elämän, ei siksi nämä nyt mitään salaisuuksia olisivat, pikemminkin päinvastoin – haluamme avoimempaa viestintää. Omia ”salaisuuksiaan” voi edelleen käydä kertomassa lomakkeen kautta.