Kampanjan säännöt

Kampanjan järjestää ja arvonnat suorittaa Visit Pori Oy. Kampanja on voimassa 23.2.-18.3. Kampanjan aikana arvottavien palkintojen voitoista ilmoitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka kilpailuun osallistuja ilmoittaa. Jos voittajasta ei kuulu kahden vuorokauden sisällä ilmoituksesta, arvotaan palkinto uudestaan. Osallistumalla kampanjaan henkilö hyväksyy tarinoiden julkaisun myös muualla kuin yyterinsalaisuudet.fi –sivustolla. Visit Pori Oy pidättää oikeuden muokata tarinoita.

Kampanjaan ja siihen sisältyviin arvontoihin voivat osallistua kuka tahansa poislukien pääpalkinto, jonka lunastajan tulee olla täysi-ikäinen. Arvontoihin osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä taikka muista järjestäjästä riippumattomista syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy Visit Porin ja yhteistyökumppanien tuotteiden, palveluiden ja kilpailuja koskevien markkinointiviestien vastaanottamisen sähköpostitse.

Palkintona arvotaan virallisia Pori-tuotteita (arvo 66 euroa/tuotepaketti) sekä pääpalkintona elämysviikonloppu Yyterissä kahdelle hengelle (arvo n. 400 euroa).

Visit Pori Oy vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta arvonnan palkinnoista. Palkintojen voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Pääpalkinto on käytettävissä 31.8.2018 saakka, ei kuitenkaan juhlapyhinä. Pääpalkinnon majoitusajankohta tulee varata etukäteen ja hyvissä ajoin suoraan palveluntarjoajalta. Pääpalkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi eikä siirtää kolmannelle osapuolelle.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt. Visit Pori Oy pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

 

Mistä tässä on kyse?

Yyteri on taianomainen paikka, josta löytyy yhtä monta tarinaa, kuin sinne mahtuu kävijöitä. Olipa tarinasi sitten Yyteristä, Kallosta tai Reposaaresta: Meri-Porin rannikko nauttii lähes mystisestä imagosta, joka kutsuu luomaan unohtumattomia muistoja.

Yyterin monipuolisuutta ei ole vielä ehkä ymmärretty täysin. Tämän vuoksi pyydämme porilaisia mukaan paljastamaan uniikin Yyterin salaisuuksia.

Kaikki tarinat eivät kuitenkaan ole sellaisia, joita haluaisi tai edes kehtaisi avoimesti kertoa. Täällä voit tunnustaa hauskimmat, villeimmät tai kuumimmat muistosi ilman, että julkisuuden valokeila ruskettaisi kasvosi tai häpeä värjäisi poskiasi punaisiksi. Oli se sitten romanttinen yö tähtien alla, epäonnistunut bilereissu väärän porukan kanssa tai vaikka vaan maailman paras kalapaikka – nyt on aika avautua – täysin nimettömästi.

 

Kertomalla tarinasi olet mukana kehittämässä Yyteriä! Tarinoita ja ajatuksia hyödynnetään Yyterin markkinoinnin polttoaineena.

Jaa siis muistosi, kuvalla tai ilman, ja olet mukana tekemässä Yyteristä entistäkin upeamman. Visit Pori arpoo viikoittain Pori-aiheisia tuotepalkintoja salaisuutensa paljastaneiden kesken. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan huikea elämysviikonloppu Yyterissä!