Yleinen

Kesä ja ihanat Yyteri-tuotteet ovat täällä

Upea kuuma kesä pääsi kunnolla vauhtiin viikonloppuna Porissa ja helle alkaa helposti laiskottaa – mutta ei se mitään! Toisinaan on aivan sallittua vain olla ja rentoutua – Yyteri on ultimaattista relaksoitumista tavoittelevan taivas. Rentoutumisen avuksi olemmekin nyt lanseeranneet aivan uuden, Natura-alueelle tärkeitä ympäristöarvoja huomioivan Yyteri-tuoteperheen.

Yyteri-tuotteiden materiaaleja sekä käyttöä on mietitty kestävästi ja vastuullisesti. Yyterin kehittämisen lähtökohtina ovat luonto, ranta, puhtaus ja turvallisuus. Nämä kärjet on huomioitu myös tuotevalinnoissa. Näitä tuotteita on odotettu!

Tuoteperheemme perusta, suuri ja ihanan kevyt 100% puuvillainen Hamam-rantapyyhe, toimii oivallisena loikoilualustana Yyterissä niin auringonpalvonnassa että picnicillä. Toisaalta se on myös erinomainen lahja tai muisto Porin upeasta kärkikohteesta. Käytä vaikkapa suurena huivina tai hartiasuojana!

Aurinkoisessa Yyterissä on hyvä muistaa myös nesteytys! Rantatankkaukseen tuoteperheestämme löytyy uskollinen kumppani, joka ei ole kertakäyttöinen – Yyteri-juomapullo! Älä siis turhaan ostele aina uutta, vaan täytä BPA-vapaa Yyteri-pullosi uudelleen ja uudelleen raikkaalla porilaisella hanavedellä – Porissahan on tunnetusti Suomen parhaimman makuinen vesi!

Tuntuuko siltä, että rannalle haluaisi mukaan paljon tavaraa, mutta niiden kantaminen sinne on hankalaa? Asian ratkaisee tyylikkään ajaton, kierrätysmaterialista valmistettu Yyteri-rantakassi. Käytetyistä muovipulloista tehty kassi sopii jokaisen tyyliin ja siihen mahtuu näppärästi kaikki tarpeellinen rannalla selviytymiseen, vaikka tavaraa olisi enemmänkin. Lataa kassiin hiekkalelut, rantapallot, pyyhkeet sekä eväät ja suuntaa Yyterin mahtavalle biitsille!

Nämä kaikki ihanat, tyylikkäät ja kätevät tuotteet ovat saatavilla jo nyt verkkokaupastamme shop.visitpori.fi sekä Visit Porista, Itäpuisto 7. Tarkoituksena on myös lisätä tuotteiden myyntipaikkoja lähiaikoina, joten pysy kuulolla, kerromme siitä pian lisää!

Ps. Kesän kuluessa valikoimiin saadaan myös monikäyttöinen Yyteri-reppu ja ihanat karhuavaimenperät! Pps. Tuo ylimmän kuvan oranssi Karhu-kangaskassi on myös verkkokaupassamme.

Terkuin,

Hanna ja Tiina