Yleinen

Mahtava palvelutarjonta kasassa

Nyt ei totisesti voi enää sanoa että Yyterissä ei olisi mitään tekemistä. Alueen palvelutarjonta kasvaa entisestään kun alueen keskeiset yrittäjät Seikkailupuisto Huikee sekä Virkistyshotelli Yyteri laajentavat tarjontaansa.

Yyterissä voi tulevana kesänä esimerkiksi hyppiä trampoliineilla, vuokrata välineitä retkipisteestä ja herkutella uusissa ravintoloissa.

Tiedotteesta:

Seikkailupuisto Huikeen ja Virkistyshotelli Yyterin yhteinen projekti on hotellin tontille rakentuva ulkotrampoliinipuisto, jonka vetonaula on jättimäinen bungee-trampoliini. Lisäksi puistoon rakentuu kaksi perustrampoliinia sekä useita pienempiä trampoliineja. Puiston yhteyteen avataan mehu- ja smoothiebaari. Trampoliinipuiston viereen on tulossa Virkistyshotelli Yyterin toimesta myös kaksi padel-kenttää.

Seikkailupuisto Huikeen kiipeilypuistoon rakennetaan uusi rata, joka on vaikeustasoltaan helppo ja vain noin metrin korkeudella. Rata sopii hyvin myös perheen pienimmille ja vanhemmat voivat kulkea lapsen vierellä.

Entisen ravintola Laguunin tiloihin aukeaa välinevuokraamo, joka kantaa nimeä Huikee – Retkipiste. Toimipisteestä voi vuokrata esim. fatbikeja, sähköfatbikeja sekä muita kevyen liikenteen välineitä, joilla voi kulkea Yyterin palveluiden välillä. Retkipiste on auki ympäri vuoden ja talvella siellä vuokrataan muun muassa lumikenkiä.

Yyterin ravintolatarjonta laajenee, kun Seikkailupuisto Huikeen yhteydessä oleva ravintola avataan uudella konseptilla. Entinen ravintola Dyyni on tulevaisuudessa osa Huikeen organisaatiota. Ravintolan tarjonta keskittyy jatkossa hampurilaisiin ja sen nimeksi tulee Rento Burger. 

Myös entisen ravintola Laguunin tiloihin avataan välinevuokraamon lisäksi ravintola, jonka nimeksi tulee Kota Pizzeria. Nimensä mukaisesti ravintolan menu keskittyy yksinomaan pizzoihin.

Nämä ovat mahtavia uutisia myös meille Yyterin kehittäjille. Alusta saakka tavoitteemme on ollut rakentaa sellaista Yyteriä, jossa ei lasketa pelkästään lämpimien kesäpäivien varaan. Ne ovat totta kai kaiken ytimessä edelleen, mutta koska niitä on vuodessa kuitenkin suhteellisen vähän, täytyy Yyterissä olla muutakin tekemistä ja ympäri vuoden.